PARTNEŘI MEZINÁRODNÍHO FESTIVALU ALPINISMU PRAHA 2015

Napsal uživatel Danda dne St, 14.10.2015 - 18:34

Partnery letošního 12. ročníku MFA PRAHA 2015, který proběhne v Národním domě na Smíchově ve dnech 20. - 22. 11. 2015, bude několik významných a zajímavých společností z oblasti turistického ruchu a outdooru.

alt

Hlavním zahraničním partnerem festivalu je Národní park Vysoké Taury z rakouského Salcburska. Dalšími partnery z oblasti turistického ruchu jsou Tirol Werbung, Osttirol Werbung spolu s obcí Kals pod Großglocknerem. Oblast cestovního ruchu z Itálie budou letos na festivalu zastupovat reprezentanti cestovního ruchu z provincie Trentino. Ze Slovinska potvrdili účast na festivalu PZS (Planinska Zveza Slovenije), TNP (Triglavski narodni park), oblast Kamnických a Savinjských Alp a obec Jezersko, oblast Triglavu a obec Kranjska Gora a slovinský svaz Turistika&Cykloturistika. Významnými partnery festivalu jsou dále Velvyslanectví Rakouska v ČR, Velvyslanectví Slovinska v ČR i Rakouské kulturní fórum v Praze.


Generálním partnerem MFA Praha 2015 za oblast outdooru je společnost HUDY a. s., Hlavním partnerem MFA 2015 je plzeňská společnost Outdoorconcept a. s. Spolu s firmou Haglöfs. Nejzajímavější novinky ze své bohaté produkce outdoorového vybavení představí na festivalu outdoorové firmy Prosport, Carinthia, Tilak, Sir Joseph, Norská móda, Craft a Yate, ze zahraničí potvrdil svou účast výrobce a dodavatel vybavení pro skialpinismus firma Koch Alpin z tyrolského Milsu. Záštitu nad festivalem převzala Městská část Praha 5.